Sunday, July 20, 2014

Milos Pesic: "Ori de câte ori cineva îmi vorbește despre Timișoara, asta îmi provoacă emoție"

După trei ani în care a jucat pentru CSM Oradea, Kaposvari şi Dinamo Tbilisi, echipă alături de care a cucerit titlul în acest an în Georgia, Milos Pesic se întoarce la BC Timişoara. Sârbul a mai jucat pentru bănăţeni între 2006 şi 2011, cu o pauză de câteva luni în 2010, perioadă în care a îmbrăcat maioul celor de la "U" BT Mobitelco. Pesic, împreună cu alţi jucători precum Nenad Markovic, Uros Velickovic sau Rade Dzambic, a făcut parte din generaţia memorabilă a Elbei Timişoara, care a cucerit Cupa României în 2010. 

 Ori de câte ori cineva îmi vorbește despre Timișoara, asta îmi provoacă emoție. Aici este primul meu club din România, un club la care am progresat foarte mult. 
Jucătorii din fosta Iugoslavie sunt valoroși, sunt baschetbaliști care pot face rezultate bune și pot ajuta echipa din plin. Pe nord-americani nu-i cunosc, dar știu că vin din școli bune de baschet. Lewis a evoluat deja în Europa și cred că-l poate ajuta pe Manigat să se acomodeze. Împreună cu jucătorii români sper să alcătuim un lot puternic, iar meciurile oficiale să arate că această campanie de transferuri a fost inspirată. - Milos Pesic (bctimisoara.ro)

No comments:

Post a Comment