Saturday, July 12, 2014

Subotic continuă la CSM Oradea. Krapic, noua achiziţie a vicecampioanei

Cei de la CSM Oradea continuă perioada de mercato aşa cum au început-o, încercând pe de-o parte să păstreze unii din principalii artizani ai celor mai bune rezultate înregistrate de bihoreni în istoria clubului, respectiv ocuparea locului secund atât în Cupă cât şi în Liga Naţională, iar pe de cealaltă parte să consolideze lotul pentru sezonul viitor cu noi achiziţii.

Astfel, vicecampioana i-a prelungit contractul lui Vujadin Subotic, care va evolua pentru al doilea sezon sub conducerea tehnicianului Cristian Achim. Sârbul a încheiat ediţie precedentă a campionatului cu medii de 10.6 puncte, 3.3 recuperări şi 1.6 pase decisive pe meci.


De asemenea, orădenii au transferat încă un jucător de la campioana CSU Asesoft. După Adrian Guţoaia, şi Ante Krapic s-a înţeles cu CSM. Pivotul croat a debutat în baschetul românesc la începutul sezonului precedent alături de BCM Piteşti, transferându-se apoi în iarnă la ploieşteni.

Până acum şi-au prelungit înţelegerea cu CSM Oradea, pe lângă Subotic, Radovan Markovic, Dani Popescu şi Rareş Paşca. La capitolul sosiri se înscriu Adrian Guţoaia şi Ante Krapic, iar, oficial, bihorenii s-au despărţit de Titus Nicoară, care s-a transferat la Steaua CSM EximBank, şi de William Franklin, care a decis să-şi continuie cariera în Polonia.
No comments:

Post a Comment