Wednesday, July 23, 2014

U-Banca Transilvania şi-a definitivat lotul pentru noul sezon. Barnette revine la Cluj

U-Banca Transilvania a finalizat lotul cu care va aborda noul sezon competiţional, în care clujenii vor fi angrenaţi în Liga Naţională, Cupa României şi EuroChallenge.

Sub conducerea lui Dorin Pintea şi a lui Paul Chetreanu au rămas patru dintre stanierii care au îmbrăcat şi în stagiunea precedentă maioul alb-negru, Branko Cuic, Miljan Medvedj, Boris Lalovis şi Darius Hargrove, acestora adăugânduli-se noile achiziţii Zoran Cvjetkovic şi Michael Southall, precum şi Sean Barnette, care revine la U după un an petrecut în Bulgaria la Rilski. Echipa de pe Someş s-a despărţit de Ivan Kuburovic şi Josh Sparks.


În ceea ce priveşte jucătorii români, clujenii i-au cooptat pe Andrei Mandache şi Tudor Jucan, păstrându-i totodată pe Mihai Silvăşan şi Cătălin Baciu.

Lot U-Banca Transilvania: Mihai Silvăşan, Catalin Baciu, Andrei Mandache, Tudor Jucan, Branko Cuic, Miljan Medvedj, Boris Lalovic, Darius Hargrove, Michael Southall, Zoran Cvjetkovic, Sean Barnette, Mario Lazăr, Mirel Dragoste, Kuti Nandor, Gheorghe Dragoş, Wilhelm Brosser.

Ținând cont că în acest an suntem angrenați în luptă pe trei fronturi și făcând o recapitulare a sezonului trecut, am decis, împreună cu stafful tehnic și conducerea clubului, să întărim lotul, dar în același timp să și menținem structura de bază. Am încercat să ne întărim cu jucători români, pentru că din sezonul viiitor va fi obligatoriu un român în teren, am încercat și să îi menținem pe cei pe care îi avem. I-am adus pe Mandache și Jucan. Jucan revine la Cluj, el este clujean. Mandache este un jucător foarte valoros, component al naționalei. Avem pe lângă Silvăşan și Baciu, încă doi jucători români de valoare, de națională. Pe lângă această, am menținut jucătorii străini Medvedj, Cuic, Hargrove, Lalovic. În locul lui Kuburovic și Sparks i-am adus pe Sean Barnette, vechea noastră cunoștință, un jucător pe același calapod cu Ivan Kuburovic, dar cu mai multă experiență și forță. Am reușit să luăm încă un pivot, Michael Southall, un jucător cu experiență. Având în vededere că suntem angrenați în trei competiții, am decis să luăm încă un jucător, al șaptelea străin. Este vorba de Zoran Cvjetkovic, este un jucător mai tânăr, de 24 ani. A fost pentru scurt timp la Chiajna. Am decis să îl aducem la noi și să încercam să îl punem în valoare. Avem ceilați jucători tineri în lot, Mirel Dragoste, Mario Lazăr, care au fost componeţii lotului național U20, Kuti Nador, Dragoș Gheorghe, Brosser, de la U18. Acesta va fi lotul cu care vom începe noul campionat. - Dorin Pintea (u-mobitelco.ro)

Echipa se va reuni pe data de 11 august.


No comments:

Post a Comment