Friday, August 15, 2014

Mihai Silvăşan: "Am stat foarte bine mental atunci când am fost conduși"

Prima reprezentativă a României a trecut miercuri la Sibiu, în prelungiri, de selecţionata similară a Suediei cu scorul de 77-72, "tricolorii" bifând astfel a doua victorie din tot atâtea posibile în cadrul Grupei F de calificare la EuroBasket 2015.

Pe 17 august, băieţii lui Marcel Ţenter vor da piept în deplasare cu Letonia, partida de la Riga fiind extrem de importantă în ecuaţia luptei pentru primul loc în grupă. De menţionat însă ca la turneul final se vor califica ocupantele primelor poziţii în cele 7 grupe, precum şi cele mai bune 6 echipe de pe locul secund.

În Grupa F, ai noştri şi Letonia au câte 2 rezultate pozitive trecute în cont, în timp ce Slovacia şi Suedia au contabilizat fiecare câte două înfrângeri. Actualmente, România este singura formaţie clasată pe doi cu două victorii. 

Am avut parte de un joc foarte dificil împotriva unei echipe foarte puternice. Dar am jucat bine, am avut o apărare mobilă și solidă și contrar campaniilor anterioare am stat foarte bine mental atunci când am fost conduși pe tabelă. Acum, trebuie să ne gândim la meciul cu Letonia, care pare a fi cea mai puternică echipă din grupa noastră. Dar chiar și așa vom merge în Letonia cu gândul să câștigăm. - Mihai Silvăşan, căpitan România (frbaschet.ro)

No comments:

Post a Comment