Saturday, August 30, 2014

Travis Bureau: "Am aşteptări mari de la această echipă"

În primele amicale din presezon, disputate în cadrul Memorialului "Elemer Tordai" de la Sibiu, SCM Craiova a înregistrat o victorie cu BC Mureş şi o înfrângere în faţa gazdelor de la CSU Atlassib. Doljenii pregătesc noul sezon după ce au schimbat lotul din temelii iar pe banca tehnică a revenit Andjelko Mandic, antrenorul alături de care au obţinut cel mai bun rezultat din istoria clubului, locul 5 în campionat în 2013.

Travis Bureau a vorbit pentru dabaschet.com despre schimbările de la SCM, perioada de pregătire şi duelul cu CSU Asesoft din Cupa României.

Travis, care-s concluziile după primele două meciuri amicale?

Lucrurile au mers mai bine decât poate ne-am fi aşteptat, având în vedere că au fost primele meciuri cu o echipă aproape complet schimbată. Ne-am descurcat, dar, începând chiar cu mine, trebuie să jucăm mai bine pe faza defensivă, să fim mai agresivi. Am întâlnit două adversare valoroase, suntem mulţumiţi de cum am început partidele de verificare, dar întotdeauna este loc de mai bine.

Ce poţi spune despre noua faţă a echipei?

Am aşteptări mari de la această echipă. Avem un lot destul de tânăr, dar chimia este bună, începem să ne cunoaştem, de la meci la meci relaţiile de joc se vor închega şi vom avea un lot omogen. Avem în faţă un drum lung, dar suntem la început şi avem timp să punem totul la punct.

Ce părere ai despre revenirea tehnicianului Andjelko Mandic?

A fost primul meu antrenor când am venit în România, avem o relaţie foarte bună. Ştiu ce aşteptări are de la mine şi asta mă ajută.

Vei bifa al treilea sezon consecutiv la Craiova, ce te-a determinat să continui la SCM?

Iubesc oraşul, fanii, clubul. Mi-a dat puţin de gândit faptul că echipa va fi reconstruită, dar când am aflat că se întoarce coach Mandic mi-a fost mult mai uşor să iau o decizie.

Veţi întâlni campioana CSU Asesoft în primul tur al Cupei României, aţi avut ghinion la tragere?

Nu trebuie să gândim aşa. În sezonul trecut i-am bătut, deşi am fost consideraţi outsideri. S-ar putea să surprindem pe toată lumea.


No comments:

Post a Comment