Monday, August 18, 2014

Vlad Moldoveanu: "A fost un joc dificil pentru noi"

România a pierdut duminică seara cel de-al treilea meci disputat în cadrul Grupei F de calificare la EuroBasket 2015. După victoriile din deplasare cu Slovacia şi de acasă cu Suedia, echipa antrenată de Marcel Ţenter a cedat în Letonia cu 65-88. În celălalt meci al grupei, Suedia s-a imps în Slovacia cu 72-75. În urma acestor rezultate, "tricolorii" se vor bate cel mai probabil cu nordicii pentru un loc la turneul final.

Pentru România au înscris: Moldoveanu 17, Silvăşan 13, Guţoaia 11, Baciu 10, Nicoară 8, Tudor 2, Szijarto 2 şi Mandache 2.

A fost un joc dificil pentru noi. Am venit aici cu gândul să câştigăm, dar jucătorii letonieni au avut cu 10 recuperări peste noi. De asemenea, la capitolul turnovers, am avut cu 5 mingi pierdute mai mult. Este foarte greu să câştigi cu astfel de statistici. - Vlad Moldoveanu, jucător România (frbaschet.ro)

Miercuri, 20 august, Silvăşan şi compania vor da piept pe teren propriu, la Sibiu, cu reprezentativa Slovaciei. Partida este programată cu începere de la ora 19:00. Intrarea este liberă.


No comments:

Post a Comment