Saturday, September 27, 2014

Mihai Silvăşan: "Este un obiectiv și pentru noi Cupa României"

U-Banca Transilvania va debuta oficial în noul sezon sâmbătă, 27 septembrie, când Sala Sporturilor "Horia Demian" găzduieşte confuntarea dintre clujeni şi BC Timişoara, contând pentru manşa întâi a rundei inaugurale a Cupei României.

Pentru noi începe un nou sezon, unul cu așteptări mari din partea tuturor, însă un sezon ce va fi cu siguranță unul greu. Dacă va uitați, aproape toate echipele din campionat au șase străini. Va fi un sezon interesant, în care poți câștiga sau pierde oriunde și în care echipele care vor fi mai puternice din punct de vedere mental vor avansa în fazele superioare, vor face performanță. În ceea ce privește meciul cu BC Timișoara, nu pot să spun foarte multe, pentru că eu nu am participat la antrenamentele echipei în ultimele patru săptămâni, după cum știți, am fost accidentat. De la ultimul meci de la lotul național nu am mai făcut antrenamente, nu sunt într-o formă foarte bună, însă nu contează asta, eu, dacă voi intra în teren sâmbătă, chiar și numai pentru un minut sau două, voi face tot ce pot să îmi ajut coechipierii. Chiar și numai cu sfaturi și încurajări de pe bancă. Am avut o microruptură fibrilară la mușchiul aductor, care însă se putea tranforma în ceva mai urât dacă nu urmăm tratament.

În ultimii ani, ne-am calificat o singură data în Final Four și am jucat finala, acum doi ani. Este un obiectiv și pentru noi Cupa României, chiar dacă nu ne-a ieșit de fiecare dată, însă în acest an nu cred că avem nicio scuză dacă nu trecem de Timișoara. Sigur, vorbim de un adversar puternic, care își dorește la fel de mult să se califice. Sper să înțelegem că e o competiție importantă pentru noi și să înțelegem că trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi și să mergem mai departe. - Mihai Silvăşan, căpitan U-Banca Transilvania (u-mobitelco.ro)

No comments:

Post a Comment