Sunday, September 28, 2014

Vladimir Tica: "Poate e mai bine că am pierdut la două puncte decât să fi câştigat la zece"

BC Timişoara a pierdut cu scorul de 73-71 manşa tur cu U-Banca Trasilvania din cadrul rundei inaugurale a Cupei României. Echipa antrenată de Dragan Petricevic a condus la Cluj cu 12-28 în minutul 13 şi cu 27-39 la pauză, însă gazdele au revenit spectaculos în partea secundă, adjudecându-şi până la urmă victoria.

Diferenţa de doar două puncte lasă însă soarta calificării deschisă oricărui rezultat. Returul se va juca pe 1 octombrie pe Bega.

Unul dintre principalii marcatori ai oaspeţilor, Vladimir Tica, autor a 14 puncte, a vorbit pentru dabaschet.com despre eşecul din "Horia Demian" şi revanşa de miercuri.
Vladimir, înfrângere la Cluj, după ce la un moment dat părea că aveţi victoria în mână...

Am avut o primă repriză foarte reuşită, am jucat bine în apărare, lucru care s-a văzut pe tabelă. În sfertul al doilea am condus chiar la 16 puncte. Apoi, poate s-a resimţit oboseala în condiţiile în care ne-a lipsit un jucător. Am făcut nişte greşeli defensive de care adversarii au profitat, clujenii au înscris şi câteva coşuri importante de trei puncte. Până la urmă cred însă că nu este un rezultat rău, fiind vorba de o dublă manşă.

V-aţi relaxat la pauză s-au ce s-a îmtâmplat în repriza secundă?

Cum am spus, cred că a fost vorba de oboseală. Noi nu am reuşit să ne menţinem ritmul din prima parte, iar adversarii au jucat mai agresiv. Poate este mai bine că am pierdut la două puncte decât să fi câştigat la zece, astfel vom fi concentraţi la maxim în retur.

Cum vezi returul?

Acum ne cunoaştem mai bine adversarii, vom pregăti foarte bine meciul de acasă şi cred că la Timişoara victoria va fi de partea noastră.


No comments:

Post a Comment