Sunday, October 5, 2014

Liviu Puicu: "Dorim să-i reînvățăm pe bucureșteni să consume eternul derby Dinamo-Steaua"


După retrogradarea din 2013, cea mai titrată echipă a baschetului românesc, deţinătoare a 22 de titluri, Dinamo a dispărut cu totul din peisajul sportului cu mingea la coş, "alb-roşii" neînscriindu-se în sezonul precedent în liga secundă. 

Sub deviza Red Power 110%, Dinamo revine în actuala stagiune în competiţiile interne de seniori, luând startul în Liga I cu obiectivul de a promova. 

Capitala are actualmente o singură reprezentantă în Liga Naţională, Steaua CSM EximBank, după ce în ultimii ani au dispărut pe rând echipele din Bucureşti sau Ilfov, Rapid, CSM Bucureşti, CS Otopeni sau Concordia Chiajna. 

Dinamo renaște prin proiectul Red Power 110%. Scopul este promovarea în Liga Națională, ulterior formarea unei echipe competitive în prima ligă, atragerea tinerilor, dezvoltarea unui marketing modern și obținerea unor performanțe la nivelul clubului Dinamo. Vrem să readucem baschetul de la Dinamo acolo unde îi este locul, în vârf, dorim să-i reînvățăm pe bucureșteni să consume eternul derby Dinamo – Steaua. Îl avem alături de noi pe Virgil Căruțașu, un bătrân, între ghilimele, fără de care nu se poate face performanță. El a început baschetul la Dinamo și tot de aici se va pensiona. Virgil va ajuta echipa în drumul spre promovare și va fi un model pentru baschetbaliștii tineri, valoric și caracterial. - Liviu Puicu, preşedinte secţie baschet Dinamo (csdinamo.ro)

No comments:

Post a Comment