Tuesday, October 7, 2014

Nikola Otovic: "Am crezut în victorie, dar am avut şi norocul de partea noastră"

SCM Craiova s-a impus în extremis în confruntarea cu Energia Târgu-Jiu, Travis Bureau înscriind în ultimele secunde ale timpului regulamentar un coş de trei puncte pentru scorul de 72-73. Victoria la limită a fost cu atât mai preţioasă pentru doljeni, având în vedere că echipa antrenată de Andjelko Mandic a avut de recuperat o diferenţă de 18 puncte, după ce gazdele au condus cu 36-18 la mijlocul sfertului al doilea.

Nikola Otovic, al doilea cel mai bun marcator al celor de la SCM, a vorbit pentru dabaschet.com despre succesul cu Energia, absenţele lui Uros Velickovic şi Nikola Vucurovic, şi deplasarea la Târgu-Mureş din etapa viitoare.


Nikola, cum a fost partida de la Târgu-Jiu? Aţi crezut în victorie şi când eraţi conduşi la 18 puncte?

Meciul cu Energia a fost unul foarte greu pentru noi. În debutul întâlnirii ei au jucat foarte agresiv, iar noi nu am reuşit să dăm o replică pe măsură, din această cauză s-a ajuns la un avantaj mare în favoarea lor. În partea a doua am început să jucăm ceea ce trebuie şi am recuperat treptat din diferenţă. Am crezut în victorie şi am avut şi norocul de partea noastră. Am câştigat datorită unui coş senzaţional al lui Travis Bureau. 


Este o perioadă mai grea pentru voi, având în vedere problemele medicale din cadrul lotului?

Echipa se confruntă din august cu probeme legate de accidentări. Încă nu a fost nici un meci în care antrenorul să aibă toţi jucătorii la dispoziţie. Acum doi dintre jucătorii noştri de baza sunt accidentaţi, Vucurovic şi Velickovic, şi evident absenţa lor se simte. Noi încercăm însă, să ne facem treaba cât mai bine. 


Urmează alte două deplasări, la Târgu-Mureş şi la Mediaş. Ce poţi spune despre următorul meci?

Avem un program dificil, nu e uşor să joci trei meciuri la rând în deplasare. Trebuie să ne mobilizăm, să jucăm cu multă ambiţie şi să dăm tot ce putem. Următorul meci este la Târgu-Mureş, în compania unei echipe valoroase, nu mergem însă acolo pentru a ne preda uşor. Ne vom lupta pentru a câştiga din nou.  


No comments:

Post a Comment