Sunday, October 5, 2014

Tudor Jucan: "Sala ne poate ridica cel puțin cu 50%"

După eliminarea din Cupa României, clujenii de la U-Banca Transilvania au parte de un debut dificil în Liga Naţională. În prima etapă a noii ediţii a campionatului, în Sala Sporturilor "Horia Demian" poposeşte campioana CSU Asesoft.

Din păcate nu am reușit să ne calificăm, părerea mea este că am pierdut calificarea în primele două sferturi de la Cluj. Nu am fost atunci suficient de agresivi, nu ne-a intrat nimic și după aceea am încercat să revenim și am câștigat la două puncte. La Timișoara am jucat destul de bine, zic eu, până spre final, având în vedere că am avut doi accidentați, dar am primit câteva coșuri de trei puncte, dintre care două chiar contestate și acolo am căzut. Trebuie a mergem înainte, pentru că meciurile nu ne așteaptă. Acum vine
meciul foarte important cu Ploiești, cred că Cuic își va reveni sută la sută până la ora partidei, probabil că și Medvedj, așa că sper că vom reuși să câștigăm. Sper din tot sufletul să începem să jucăm mult mai agresiv. Când o facem, s-a văzut că revenim în meci, echipa merge bine, la asta trebuie să lucrăm. Sper ca luni sala să fie plină, știu cum este publicul de aici și cred că sala ne poate ridica cel puțin cu 50%. S-a văzut la Timișoara, când erau jos a început sala să îi încurajeze, au dat 2-3 aruncări de trei puncte și au revenit, în meciul tur de la Cluj la fel s-a întâmplat, ne-a ajutat sala să revenim și să învingem. Toată lumea știe că Ploieștiul joacă foarte agresiv, au o rotație foarte lungă, cum aveam și noi înainte de aceste accidentări. Sper să câștigăm, chiar dacă va fi foarte greu, sunt o echipă de EuroCup. O victorie ar fi extraordinară pentru moral, de aici am putea construi ceva frumos. - Tudor Jucan, jucător U-Banca Transilvania (u-mobitelco.ro)

No comments:

Post a Comment