Tuesday, November 4, 2014

Gediminas Navickas: "Obiectivul nostru este să ne bucurăm de baschet"
După disputarea primelor cinci etape din actuala ediţie a Ligii Naţionale, formaţia Gaz Metan ocupă locul 6 în clasament, cu un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri, echipa antrenată de Ovidiu Teleabă înregistrând ultimul succes în runda precedentă în faţa celor de la BC Timişoara.

Căpitanul medieşenilor, Gediminas Navickas, a vorbit pentru dabaschet.com despre debutul campionatului şi ce urmează pentru Gaz Metan în acest sezon.


Gediminas, cum a fost confruntarea cu BC Timişoara? Aţi fost tot timpul în avantaj, dar pe final bănăţenii s-au apropiat la doar două puncte, ce s-a întâmplat în ultimele minute? 

Meciul a fost unul foarte greu şi bineînţeles suntem fericiţi că am câştigat. Am condus pe toată durata întâlnirii, dar cei de la Timişoara au un lot valoros, cu jucători experimentaţi, e normal că au reuşit să revină în joc. Sunt foarte mându de echipa noastră tânără, care a dat dovată de caracter şi a reuşit să câştige lupta.

Crezi că după victoriile cu SCM Craiova şi BC Timişoara, echipele vor aborda altfel partidele cu Gaz Metan?

Am fost surprins de faptul că multă lume ne-a considerat o echipă slabă, fără să ne fi văzut jucând!!! Dar, aceste păreri nu au făcut decât să ne motiveze şi mai tare, muncim şi demonstrăm pe teren de ce suntem capabili. Acum adversarii vor pregăti altfel meciurile cu noi, dar scopul nostru este să arătăm că victoriile de până acum nu au fost întâmplătoare.

Pentru voi urmează o pauză şi apoi meciul cu Universitatea Cluj, o formaţie pe care aţi întâlnit-o în nişte amicale, dar care s-a întărit între timp. E buna sau rea etapa în care nu jucaţi?


Avem două săptămâni să pregătim partida cu Universitatea. Vom vedea dacă această întrerupere este benefică pentru noi sau nu. Ştiu însă sigur, că vom aborda cu seriozitate acest meci. Cu siguranţă va fi o confruntare mai dificilă decât întâlnirile din presezon, dar sunt convins că putem câştiga. Suntem foarte încrezători în şansele noastre.

Care este obiectivul echipei Gaz Metan în acest moment? Vă gândiţi la play-off?

Prefer să nu mă gândesc la rezulate în acest moment. E doar începutul campionatului. Obiectivul nostru este să jucăm cu pasiune. să ne bucurăm de baschet şi să dăm tot ce avem mai bun. Dacă vom face acest lucru, vor apărea şi rezultatele. 

No comments:

Post a Comment