Sunday, November 9, 2014

Hristu Şapera: "Când luptăm împreună suntem greu de învins"

BCM Piteşti a obţinut în acest weekend cea de-a cincia victorie din şase posibile în actuala ediţie a Ligii Naţionale, argeşenii dispunând pe teren propriu de U-Banca Transilvania, scor 86-79, după ce în sfertul al treilea au fost conduşi cu 50-67.

O victorie importantă pentru noi prin prisma faptului că vrem să construim o echipă competitivă şi acest lucru are nevoie de timp şi de meciuri câştigate. Dacă învingi când nu joci tocmai bine e un lucru pozitiv, dar din care este obligatoriu să înveţi. Am crescut ca nivel de combativitate şi mă bucură o prestaţie mai bună la recuperări. Pivoţii noştri ne-au ajutat astăzi din acest punct de vedere. De asemenea mă bucură atitudinea din repriza a doua, când am arătat o cu totul altă faţă şi mai ales am arătat caracter. Atunci când luptăm împreună suntem greu de învins, pentru că suntem o echipă valoroasă. Am arătat asta în a doua parte a jocului când în pofida a multor greşeli, am recuperat un handicap de 17 puncte. Avem potenţial ca echipă şi trebuie să muncim din greu în această direcţie pentru a avea succes în acest an.
Cred că noi am fost mai uniţi ca echipă şi am crezut în şansa noastră chiar şi atunci când eram conduşi. Suporterii au fost fantastici mai ales în momentele dificile. Eu nu am mai văzut niciodată acest srijin când echipa noastră era condusă în acest fel. Mă bucur enorm că am putut să-i răsplătim cu o victorie pentru că sincer fără ei nu am fi reuşit. - Hristu Şapera, antrenor BCM Piteşti (scmpitesti.ro)

No comments:

Post a Comment