Sunday, November 23, 2014

Ivan Bosnjak: "Este o victorie care sper că ne va reda încrederea"

După două înfrângeri la rând în Liga Naţională, SCM Craiova a revenit pe drumul succeselor, echipa antrenată de Andjelko Mandic impunându-se în partida cu Universitatea Cluj la scorul de 62-76.

Ivan Bosnjak a vorbit pentru dabaschet.com despre victoria de sâmbătă, confruntarea cu CSU Asesoft şi obiectivul echipei sale în cupele europene. Doljenii fac parte din Grupa B a Balkan League, în cadrul căreia au obţinut o singură victorie în primele patru partide disputate. Cei de la SCM au timp însă să recupereze terenul pierdut, având încă patru meciuri de jucat, în condiţiile în care se califică mai deoarte patru din cinci formaţii.

Ivan, aţi obţinut o victorie previzibilă la Cluj, dar cât contează ea pentru voi, având în vedere ultimele înfrângeri?

Da, bineînţeles, este o victorie foarte importantă care sper că ne va reda încrederea. 


Urmează confruntarea cu CSU Asesoft. Ce şanse crezi că aveţi în faţa campioanei?

CSU Asesoft porneşte ca favorită, ploieştenii au un grup de jucători foarte buni, dar nu sunt imbatabili. Trebuie să abordăm meciul fără presiune şi să dăm tot ce putem pentru a-i surprinde.


Ce părere ai despre prima parte a turului Ligii Naţionale?

Campionatul este foarte interesant până acum. Au fost multe victorii înregistrate de oaspeţi, lucru care nu se întâmpla atât de frecvent în anii precedenţi. Sper să fie la fel de palpitant până la final.


Suntaţi la mijlocul drumului şi în prima fază a grupelor a Balkan League. Aveţi un singur succes până acum, ce v-aţi propus pe mai departe în această competiţie?

Obiectivul nostru este să ne calificăm mai departe şi cred că vom reuşi acest lucru.

No comments:

Post a Comment