Thursday, November 13, 2014

Marcel Ţenter îl înlocuieşte pe Dorin Pintea pe banca formaţiei U-BT

După aproximativ doi ani şi jumătate, Marcel Ţenter revine la cârma echipei alături de care a cucerit titlul naţional în 2011. Acesta îi succede lui Dorin Pintea la conducerea tehnică a formaţiei U-Banca Trasnilvania.

De când s-a despărţit de clujeni, Ţenter a antrenat, la nivel de competişii între cluburi, pe Gaz Metan, timp de două sezoane, cucerind Cupa României în 2012, o scurtă perioadă pe SCM Craiova şi de la începutul actualei stagiuni pe campioana în exerciţiu a Ungariei, Alba Fehervar. Din vara lui 2013, el ocupă şi funcţia de selecţioner al naţionalei masculine.

Astăzi am luat decizia, împreună cu board-ul de conducere al clubului, de a-l schimbă pe antrenorul Dorin Pintea. În această seară, a avut ultimul antrenament, iar de mâine dimineață va veni noul antrenor, Marcel Ţenter. Îi mulțumim lui Bobo pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru, rămâne să îi găsim un loc în organigrama clubului, bineînțeles, de comun acord. - Mircea Cristescu, preşedinte executiv U-Banca Transilvania (u-mobitelco.ro)

No comments:

Post a Comment