Saturday, November 1, 2014

Milos Bojovic: "Este un sezon mai greu, dar în acelaşi timp mai interesant"

După ce în etapa trecută formaţia CSU Atlassib a dispus de CSM Oradea graţie unui coş reuşit în ultimele secunde de Brandon Johnson, sibienii au câştigat la limită vineri la Cluj, scor 82-83, prin două libere transformate de LeVar Seals.

Milos Bojovic a fost principalul marcator al oaspeţilor în partida cu U-Banca Transilvania, căpitanul galben-albaştrilor fiind autorul a 24 de puncte. Sârbul a vorbit pentru dabaschet.com despre derby-ul Ardealului şi deplasarea pe terenul singurei echipe neînvinse în actuala ediţie a Ligii Naţională.

Milos, este a doua victorie consecutivă pe care o obţineţi în ultimele secunde, cum staţi cu nervii?

A fost un meci bun pentru noi. A fost oarecum ca şi cum am fi continuat seria împotriva clujenilor de sezonul trecut din play-off, iar acum victoria a fost de partea noastră. Mental suntem puternici şi am meritat victoriile. E important că am câştigat aceste două partide, mai ales că este începutul sezonului şi încă avem mult de lucru. Cred că vom juca din ce în ce mai bine.

Urmează confruntarea cu Steaua CSM EximBank. Cum vezi deplasarea în capitală?

Suntem fericiţi după succesul de la Cluj, dar trebuie să ne gândim la meciurile care urmează. Steaua este una dintre echipele favorite la câştigarea titlului, cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Vom da tot ce putem pe teren şi vom vedea care va fi rezultatul la final.

Cum ţi se pare actualul sezon comparativ cu precedentul?

Nivelul a crescut. În sezonul trecut după nu multe etape era deja în mare parte configurată structura clasamentului, acum, după disputarea primelor runde ale acestui campionat se poate spune că toate echipele sunt competitive, multe se bat pentru play-off şi oricine poate pierde în faţa oricui. Este un sezon mai greu, dar în acelaşi timp mai interesant.


No comments:

Post a Comment