Tuesday, November 25, 2014

Srecko Sekulovic rămâne antrenorul formaţiei BC Mureş

Redăm în cele ce urmează un comunicat de presă emis de către clubul BC Mureş cu privire la situaţia tehnicianului Srecko Sekulovic.

Conducerea clubului BC Mureş a avut astăzi o întrevedere cu antrenorul principal al echipei, Srecko Sekulovic, unde au discutat despre ultimele evoluţii al tigrilor.
După un început de sezon mai ezitant, au urmat două partide bune, una soldată cu victoria echipei noastre acasă la campioana CSU Ploieşti, iar alta, terminându-se cu un eşec pe teren propriu, după neşansa avută de a fi primit coş în ultima secundă.
Conducerea clubului acordă în continuare încredere de 100% atât antrenorului Srecko Sekulovic, cât şi lotului de jucători. Totodată participanţii la întâlnire au hotărât, ca la finalul turului să evalueze împreună încă o dată parcursul şi prestaţia echipei, şi să hotărească, dacă va fi sau nu nevoie de schimbare în componenţa lotului.
BC Mureş continuă cu antrenorul Srecko Sekulovic, cu care în ultimele două sezoane a atins cele mai bune performanţe ale baschetului masculin mureşean, respectiv titlul de vicecampioană în sezonul 2012-2013 şi medaliile de bronz în sezonul 2013-2014.

Cornel Lungu

Preşedinte BC MureşNo comments:

Post a Comment