Thursday, November 13, 2014

Universitatea Cluj va evolua în continuare în "Horia Demian"

În timp ce U-Banca Trasnilvania s-a mutat în noua Sală Polivalentă din Cluj, nou-promovata Universitatea Cluj va juca în actualul sezon tot în Sala Sporturilor "Horia Demian".
Pe parcursul unui an şi câteva luni de când sunt la timona seţiei de baschet masculin “U” Cluj a C.S. Universitatea Cluj-Napoca am auzit multe si am trecut prin multe situaţii dificile care nu ţin de activitatea sportivă. Am acceptat o provocare şi un post pentru a aduce performanţă şi nu orgolii. Până în vară am produs o performanţă la care puţini se aşteptau si facem eforturi deosebite la nivel de staff si jucători pentru a continua aceasta performanţă şi a o creşte. Pentru prima dată aş vrea să intervin pentru a aduce o poziţie oficială intr-o situaţie hilară dar totodată suficient de serioasă în demersul nostru spre ţelul propus.
Dorinţa noastră de a juca în Sala Polivalentă este justificată şi cred meritorie dacă în această sală vor juca şi echipe din liga secundă a altor discipline sportive. De ce justificată: Sala Polivalentă este o sală a clujenilor nu a unei echipe anume cea ce oferă dreptul oricărei entităţi sportive să joace şi să se antreneze în această sală. Prin discuţiile purtate până acum am avut certitudinea din partea persoanelor care au în mână administraţia sălii prin C.S. Universitatea că ne vom putea desfăşura activitatea în această sală. Afirmaţia că “nu aveti ce câuta aici” a celor din admistraţia acestei săli este una care a perturbat multe din discuţiile purtate până acum la nivel de parteneriate şi posibili sponsori.
Vreau ca pe această cale să îmi cer scuze partenerilor si posibilor parteneri, iubitorilor de sport care mai cred în “Fair Play” şi care au crezut şi cred că mai multe echipe pot aduce o mai mare valoare baschetului clujean. Si totodată celor care cred că într-o sală care se numeşte polivalentă au acces toţi clujenii.
Ca şi concluzie echipa de baschet masculin “U” Cluj echipă a C.S. Universitatea Cluj-Napoca va juca în continuare în “Sala Sporturilor Horia Demian” sezonul 2014-2015. O sală care mie îmi rămâne la fel de dragă şi voi face tot posibilul ca această sală să continue dacă nu anul acesta în următorii ani performanţele care i-au adus renumele la nivel naţional. Îi aşteptăm pe toţi clujenii alături de noi şi ne dorim ca numele de “U”Cluj şă fie purtat cu cinste mai departe sub toate vicisitudinile timpului. E bine de reţinut de către noi toţi din cadrul clubului C.S. Universitatea Cluj-Napoca că fanii/suporterii si partenerii sunt cei pentru care muncim şi pentru ei e nevoie să facem totul.
Cât despre “Sala Polivalentă” o sală deosebită şi unicat în ţară sper să ne accepte în momentul în care cei care îi deţin frâiele să fie echidistanţi şi să acţioneze sub legile sportive şi ale FAIR PLAY-ului.
Muţumesc tuturor celor care ne susţin şi tuturor care îşi doresc să vină alături de noi.
Hai”U”! - Claudiu Trîncă, managerul secţiei de baschet masculin a Universităţii Cluj (ucjbaschet.ro)


No comments:

Post a Comment