Thursday, December 25, 2014

Antonis Constantinides: "Ţineţi minte, vă spun că echipa va termina pe locul 4"

Anul 2014 a fost unul excelent pentru Energia Târgu-Jiu. Gorjenii au cucerit în stagiunea precedentă primul trofeu din istoria clubului, Cupa României, iar în actualul sezon, la prima prezenţă în cupele europene, s-au calificat în Last 16 a EuroChallenge. În ceea ce priveşte competiţiile interne, echipa antrenată de Antonis Constantinides este calificată în faza sferturilor Cupei, iar turul Ligii Naţionale l-a încheiat pe poziţia a opta, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor şase şi şapte.

Dacă cineva mi-ar fi spus la începutul lunii august, când ne-am întâlnit pentru prima oară, că la sfârşitul primei părţi a campionatului vom fi pe locul şase în Ligă şi în ultimele 16 în EuroChallenge şi calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, cu siguranţă aş fi acceptat această propunere. Ca antrenor, cred că această echipă merita mai mult, pentru că avem cele două meciuri pe care le-am pierdut acasă, cu Craiova şi Asesoft, iar în cazul în care le-am fi câştigat eram pe locul patru sau cinci.

Aş vrea să ţineţi minte această zi de 23 decembrie în care vă spun că acestă echipă va termina pe locul patru. Energia va termina acolo pentru că are valoarea şi capacitatea de a termina pe locul patru. Ceea ce s-a văzut în ultimele trei săptămâni nu este faţa reală a echipei şi poate este normal să se întâmple şi o astfel de cădere. Dacă cineva contestă aceste lucruri, atunci puteţi verifica în trecut şi vedeţi dacă echipa are o clasare mai bună în prima parte a campionatului. - Antonis Constantinides, antrenor Energia Târgu-Jiu (csenergia.ro)

No comments:

Post a Comment