Thursday, December 11, 2014

CSU Asesoft în Top 32 a EuroCup? Important e că Messi a dat gol!

În seara în care CSU Asesoft a scris în Israel o pagină glorioasă în istoria baschetului românesc, românii au aflat care echipe s-au calificat în optimele Ligii Campionilor la fotbal.

Conform unui anunţ făcut de postul Digi Sport, prin intermediul unui site de socializare, miercuri seara in ju de 40.000 de oameni au vizionat partida Hapoel Jerusalem - CSU Asesoft, încheiată după două reprize de prelungiri la scorul de 110-112 şi cu calificarea în premieră alor noştri în Top 32 a EuroCup, cea de-a doua competiţie intercluburi ca importanţă de pe bătrânul continent.

În aceeaşi seară, aproximativ 400.000 de telespectatori au urmărit pe Digi partidele din Champions League dintre AS Roma şi Manchester City, Barcelona şi PSG şi Bayern München şi CSKA Moscova.

Păcat că cei care nu se regăsec în cei 40.000 nici nu au prea avut de unde afla nici pe urmă despre performaţa ploieştenilor, în condiţiile în care nici presa nu prea s-a arătat a fi la curent cu rezultatul de la Jerusalem.

Pentru cei care ştiu ca CSU Asesoft a trecut mai departe în EuroCup dintr-o grupă în care legendara
Partizan Belgrad nu a reuşit acelaşi lucru, scorurile meciurlor din Champions League sunt AS Roma - Manchester City 0-2, Barcelona - PSG 3-1 şi Bayern München - CSKA Moscova 3-0. Şi Messi chiar a dat un gol!

Respect celor 40.000, care au spus DA BASCHET!

No comments:

Post a Comment