Thursday, December 25, 2014

Dubla dintre CSU Asesoft şi BC Timişoara din sferturile Cupei a fost amânată pe martie

Partidele din sferturile Cupei României sunt programate pentru zilele de 5 şi 9 ianuarie. Pentru calificarea în careul de aşi al competiiei se vor duela CSU Asesoft şi BC Timişoara, Energia Târgu-Jiu şi CSU Atlassib, Steaua CSM EximBank şi BC Mureş, respectiv Timba Timişoara şi BCM Piteşti.

Dubla dintre CSU Asesoft şi BC Timişoara a fost mutată, la cererea ploieştenilor, pe luna martie. Campioana României a obţinut în acest sezon o calificare memorabilă în Top 32 a EuroCup, iar pe 7 ianuarie echipa antrenată de Vladimir Arnautovic va da piept pe teren propriu cu Lokomotiv Kuban Krasnodar în primul meci din cadrul Grupei N. Partida cu ruşii este programată cu începere de la ora 19:30.Manşa tur dintre CSU Asesoft şi BC Timişoara din sferturile Cupei României va avea loc pe 18 martie în Sala "Olimpia", iar returul se va juca o săptămână mai târziu pe Bega.

Ploieştenii şi-au reprogramat şi primul meci din cadrul returului Ligii Naţionale, astfel că nu vor primi vizita celor de la U-Banca Transilvanie pe 14 ianuarie, ci pe 24 februarie.


No comments:

Post a Comment