Sunday, January 4, 2015

CSU Atlassib se luptă cu deţinătoarea Cupei pentru Final Four

Energia Târgu-Jiu revine în competiţia pe care a câştigat-o în sezonul precedent, Cupa României. Gorjenii nu au jucat în primul tur, deoarece la tragerea la sorţi pentru optimi au participat 13 echipe, astfel că una dintre acestea a obţinut direct calificarea în faza următoare, iar titlul de "lucky winner" i-a revenit tocmai deţinătoarei trofeului.

Energia a cucerit Cupa în 2014 prin victoriile cu CSU Asesoft, 63-71, din semifinale şi CSM Oradea, 55-58, din marea finală.
De cealaltă parte, cei de la CSU Atlassib au obţinut calificarea în sferturi în urma unei duble cu vicecampioana CSM Oradea. Sibienii s-au impus cu 81-83 în Arena "Toni Alexe" şi cu 82-80 pe teren propriu.

În confruntarea directă din turul Ligii Naţionale, Darby şi compania au dispus pe teren propriu de echipa antrenată de Miodrag Perisic cu scorul de 69-53.

Manşa tur dintre Energia şi CSU Atlassib va avea loc pe 5 ianuarie la Târgu-Jiu. Partida este programată cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. Returul se va disputa pe 9 ianuarie în Sala Transilvania, tot de la ora 18:00.

No comments:

Post a Comment