Monday, January 12, 2015

Daniel Dillon: "Va trebui să ne autodepășim"

CSM Oradea va aborda returul Ligii Naţionale de pe poziţia a cincea, având un bilanţ de 7 victorii şi 5 înfrângeri. După un start sub aşteptări, cu un rezultat pozitiv înregistrat în 5 partide, bihorenii au terminat în forţă prima parte a campionatului, obţinând 6 succese în ultimele 7 meciuri disputate.

Echipa antrenată de Crisitian Achim s-a confruntat de la începutul sezonului cu probleme medicale, care continuă în tabăra vicecampioanei. În retur, orădenii nu se pot baza pe Bogdan Ţibîrnă şi Adrian Guţoaia, pentru care stagiunea este încheiată, iar Dani Popescu va lipsi o perioadă destul de lungă de pe teren.
În ceea ce privește partea a 2-a a sezonului va trebui să punem în aplicare tot ce lucrăm la antrenament. Din păcate nici acum nu suntem feriți de probleme, motiv pentru care va trebui să ne autodepășim pentru a continua pe linia rezultatelor pozitive. Nu trebuie să ne tot gândim la cine și ce ne lipsește. Suntem nevoiți să jucăm în aceste condiții, astfel încât este necesar să ne concentrăm pe jocul pe care îl putem dezvola în această structură. - Daniel Dillon, jucător CSM Oradea (csmoradea.ro)
În prima rundă a returului, CSM va da piept pe teren propriu cu nou promovata Universitatea Cluj. Partida va avea loc miercuri, 14 ianuarie, cu începere de la ora 19:00.

No comments:

Post a Comment