Saturday, January 10, 2015

Hristu Şapera: "Nu a fost atât de ușor cum se aștepta lumea"

BCM Piteşti s-a calificat la turneul final al Cupei României după două victorii înregistrate în faţa celor de la Timba Timişoara, 77-87 pe Bega şi 84-80 în Trivale.

Argeşenii au fost prezenţi şi în sezonul precedent în Final Four, ocupând locul 4 în urma eşecurilor cu CSM Oradea şi CSU Asesoft.
Este o mare realizare pentru noi calificarea pentru a doua oară consecutiv în primele patru echipe ale Cupei României. Nu a fost atât de ușor cum se aștepta lumea, dar am gestionat bine ambele manșe și ne-am câștigat dreptul de a ne lupta în acest an pentru un trofeu. Am jucat bine, scorul a fost stâns. Am dat posibilitatea și altor jucători să evolueze. Sunt mulțumit că am avut o rotație lungă și foarte mulți jucători au contribuit la această performanță. Acest lucru ne dă semne bune pentru meciurile ulterioare. Cred că în seara aceasta Ron Ross a jucat mult mai bine deoarece a avut mai puţină resposabilitate în a crea pentru ceilalţi, asta odată cu venirea lui Nemanja Maric. Cred că acest impuls ne face mai puternici, ne oferă o rotaţie mai lungă importantă în persepctiva unui campionat lung şi sperăm noi a unui parcus în Play-Off bun. Cred că Nemanja s-a descurcat foarte bine la primul său meci. A vrut să demonsteze şi cred că a arătat că poate ajuta această echipă. Mă bucur că a făcut un meci bun dar avem multe meciuri de acum înainte de văzut. - Hristu Şapera, antrenor BCM Piteşti (scmpitesti.ro)

No comments:

Post a Comment