Saturday, January 10, 2015

Trei meciuri din prima etapă a returului au fost amânate

A doua parte a Ligii Naţionale va debutul la mijlocul săptămânii viitoare, când este programată prima etapă din cadrul returului campionatului. Trei din şase partide au fost însă amânate.

Astfel, confruntarea dintre Steaua CSM EximBank şi BC Timişoara va avea loc pe data de 3 februarie. Aceasta a fost replanificată deoarece, conform bctimisoara.ro, "Armata Română a programat săptămâna viitoare o serie de festivităţi în Sala Regimentului de Gardă, unde ar fi urmat să se joace meciul".

Duelul dintre CSU Asesoft şi U-Banca Transilvania a fost amânat la cererea ploieştenilor pe 24 februarie. Campioana României va juca pe 14 ianuarie în Franţa, cu SLUC Nancy într-un disputat în cadrul Grupei N a Top 32 din EuroCup.

De asemenea, partida dintre SCM Craiova şi Energia Târgu-Jiu a fost reprogramată pentru data de 11 martie. Ambele formaţii reprezintă România în cupele europene. Energia debutează pe 13 ianuarie în Grupa I a EuroChallenge, Darby şi compania primind marţi vizita formaţiei Okapi Aalstar, în timp ce echipa antrenată de Andjelko Mandic va juca pe 14 ianuarie, acasă, cu KB Sigal Prishtina în Balkan League.

Cele trei partide care se vor juca la mijlocul săptămânii viitoare sunt BCM Piteşti - Timba Timişoara, Gaz Metan - BC Mureş şi CSM Oradea - Universitatea Cluj.

No comments:

Post a Comment