Sunday, January 25, 2015

Vladimir Arnautovic: "E o victorie muncită pentru că la Sibiu e greu de câștigat"

Într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Naţionale, CSU Asesoft s-a impus mai clar decât o arată scorul la Sibiu, campioana dispunând de CSU Atlassib cu scorul de 63-70 (14-28, 13-16, 12-16, 24-10).

În sfertul al treilea, ploieştenii au condus chiar şi la 25 de puncte, tabela indicând 34-59 în minutul 27. Gazdele au revenit spectaculos pe final, însă parţialul de 24-10 nu a făcut decât să stabilească rezultatul final.
Sunt foarte mulțumit pentru primele trei sferturi. Am primit 14, 13 și 12 puncte. A fost o apărare foarte bună, a mers și atacul, am avut și avantaj, a fost totul perfect. De ultimul sfert nu sunt mulțumit. Am cerut de la jucătorii mei să joace atacul mai lung, să se miște mai repede, pentru că erau prea statici. Au marcat doar 10 puncte în ultimul sfert și am primit 24. Poate a fost și oboseala, și relaxarea, după diferența de 25 de puncte. Era, într-un fel, clar că o să câștigăm meciul și s-au relaxat puțin. Sibiul a ratat. E o echipă foarte periculoasă și nu poți să o lași nici la 25 de puncte. Nu poți să fi liniștit pentru că sunt periculoși acasă. Oricum, e o victorie foarte importantă, o victorie muncită pentru că aici e greu de câștigat. Nu cred că aici câștigă cineva, decât din întâmplare. A fost o victorie clară și a meritat-o. Nu îmi place să vorbesc despre un jucător sau doi, dar trebuie să spun despre Cooper că a jucat senzațional în această seară: 20 de recuperări, 5 blocaje și 18 puncte. El a fost piesa cea mai importantă din echipa noastră. - Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft (csusibiu.ro)

No comments:

Post a Comment