Thursday, February 5, 2015

Audrius Prakuraitis: "Simt responsabilitate, nu presiune"

Audrius Prakuraitis a revenit la BC Mureş, formaţie pe care a mai antrenat-o între 2008 şi 2010. Tehnicianul lituanian îi ia locul pe banca "tigrilor" lui Srecko Sekulovic. De când a plecat de la Târgu-Mureş, Prakuraitis a mai antrenat pe CSU Atlassib, Trefl Sopot, Dnipro Azot şi Khymki Yujniy.

BC Mureş se clasează actualmente pe locul 7 în Liga Naţională, cu un bilanţ de 7 victorii şi 9 înfrângeri. 

Nu este prima dată când sunt în situaţia de a înerca să repar rezultatele unei echipe. O să sau totul din mine, ca echipa să intre în play-off. Simt responsabilitate, nu presiune.
Ceva nu funcţionează bine în interiorul echipei. Acum avem un pic timp de a ne pregăti, sper ca jucătorii să fie în formă bună. Trebuie să pregătim echipa mental, să fie una învingătoare. Trebuie să creştem încredea în sine şi încrederea în victorie a jucătorilor. Am vorbit cu câţiva dintre ei, au înţeles şi responsabilitatea lor nu numai al antrenorului, ei vor să câştige, acum trebuie doar să-i împing în direcţia bună. - Audrius Prakuraitis, antrenor BC Mureş (bcmures.com)
În etapa de la sfârşitul acestei săptămâni, BC Mureş stă, iar în runda următoare Ivanovic şi compania se deplasează la Cluj pentru confruntarea cu ultima clasată, Universitatea.

No comments:

Post a Comment