Monday, February 16, 2015

Hristu Şapera: "Puteam să câştigăm încă din timpul regulamentar"

Într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naţionale, BCM Piteşti s-a impus la Cluj în partida cu U-Banca Transilvania la scorul de 94-97. În minutul 38, tabela indica 72-78 în favoarea argeşenilor, dar gazdele au revenit spectaculos pe final, iar jocul a intrat în prelungiri la 83-83. Cu Ronald Ross în prim plan, echipa antrenată de Hristu Şapera şi-a apropiat până la urmă victoria.

Ross a fost MVP-ul întâlnirii, conducătorul de joc al oaspeţilor trecându-şi în cont 30 de puncte, 11 recuperări şi 5 pase decisive.
A fost un meci foarte frumos, un meci pe care am meritat cu prisosinţă să îl câştigăm. Cred că am fost echipa mai bună. Cred că puteam să câştigăm încă din timpul regulamentar. Vreau să spun că sunt într-adevăr mândru de jucătorii noştri, pentru modul în care au evoluat, nu neapărat pentru realizările individuale. Desigur, Ron a avut un meci senzaţional, la fel şi Marko sau Stevan au avut contribuţii majore, dar cred eu că astăzi am arătat ca o echipă. Toţi jucătorii care au intrat în teren au contribuit, chiar dacă au jucat 10 sau 20 de secunde. Aşa trebuie să arate o echipă şi sunt mândru că noi am jucat în felul acesta astăzi. - Hristu Şapera, antrenor BCM Piteşti (scmpitesti.ro)

No comments:

Post a Comment