Saturday, February 7, 2015

SCM Craiova revine de la -17 la Piteşti, dar Maric îşi îngroapă fosta echipă

La capătul unui meci nebun, BCM Piteşti a dispus la limită pe teren propiu de SCM Craiova cu 76-75 (23-17, 22-16, 23-26, 8-16).
 
Partida a debutat cu un run de 6-0 al echipei din Trivala, iar jocul s-a desfăşurat sub nota dominării clare a argeşenilor până la mijlocul sfertului al treilea, când tabela indica un categoric 58-41 în favoarea băieţilor lui Hristu Şapera.

Oaspeţii s-au trezit din letargie şi au strâns uşor situaţia până la pauza mare, apropiindu-se la 68-59, pentru ca în sfertul al patrulea să întoarcă spectaculos scorul, preluând în premieră conducerea în minutul 37, când Djordje Micic a înscris pentru 72-73.


Au urmat două libere transformate pentru gazde de Dalibor Djapa şi un nou coş al lui Micic, iar la 74-75 formaţia vizitatoare părea a fi întors soarta întâlnirii ca la Piteşti. Ultimul cuvând l-a avut însă Nemanja Maric. După mai multe greşeli de ambele părţi şi aproape două minute fără punct marcat, fundaşul sârb a beneficiat de două aruncări libere, pe care le-a transformat pentru victoria la limită a argeşenilor.

MVP-ul partidei a fost Stevan Milosevic, care a realizat double-double-ul cu 20 de puncte şi 13 recuperări. Lista celor mai buni marcatori ai gazdelor a fost completată de Ronald Ross şi Mirko Kovac, cu câte 17, respectiv 14 puncte. De cealaltă parte s-a remarcat Micic, autor a 20 de puncte.

No comments:

Post a Comment