Thursday, March 12, 2015

După 44 de ani, Mircea Vulc se retrage de la CSU Atlassib

Redăm în cele ce urmează un comunicat emis de CSU Atlassib prin intermediul site-ului oficial al clubului, csusibiu.ro.

Urmare a situației dificile prin care trece echipa de baschet de Ligă Națională a CSU Atlassib Sibiu și a faptului că obiectivele propuse la începutul acestui sezon nu vor putea fi atinse, Mircea Vulc a decis să se retragă.

Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, a decis astăzi, să se retragă din conducerea echipei de baschet, după 44 de ani în care a activat la echipa galben-albastră, lăsand locul unei echipe manageriale, mai tinere. Din păcate, rezultatele slabe ale echipei de baschet, l-a determinat să ia această decizie. Ea a fost prezentată de Mircea Vulc Consiliului de Administrație, din care fac parte: Marian Cărăuș (președinte CA), Mihai Sanislav, Daniel Micu, Cornel Benchea, Adrian Miron și Laurențiu Buduleci.

Consiliul de administrație a luat act de decizia lui Mircea Vulc și a nominalizat la conducerea echipei de baschet pe Horațiu Floca, actual manager sportiv, și Laurențiu Buduleci, membru în consiliul de administrație al CSU Sibiu de 2 ani și partener important al echipei. Horațiu Floca este de 12 ani unul dintre cele mai importante ”motoare” ale echipei sibiene de baschet și membru în Biroul Federal al Federației Române de Baschet. Laurențiu Buduleci, este unul dintre cei mai apropiați și activi parteneri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu.

Consiliul de Administrație  a decis să îl confirme pe Cătălin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, până la finalul acestui sezon. Vrem sa va informam că, în ceea ce privește antrenorul echipei, pentru sezonul următor există discuții avansate cu reputatul tehnician Dan Fleșeriu, sibian, campion național, în anul precedent, cu echipa CSM Târgovişte. Acesta va fi cel care va avea libertatea să își formeze o echipă puternică, în jurul său, o echipă competitivă, care să ne reprezinte orașul la cel mai bun nivel.

Vrem, pe această cale să le mulțumim tuturor celor care sunt alături de echipă, chiar și în aceste momente și le solicităm să ne rămână alături în continuare.

La finalul sezonului 2014-2015, noua conducere va organiza o conferință de presă în care va prezenta planul managerial, intențiile și obiectivele pe care și le va asuma.

No comments:

Post a Comment