Thursday, March 5, 2015

Nemanja Maric: "Un campionat foarte bun şi în acelaşi timp nebun"

În focurile luptei pentru ocuparea locului trei la sfârşitul sezonului regulat, BCM Piteşti are un final de retur dificil. În cadrul etapei intermediare de la mijlocul acestei săptămâni, argeşenii au câştigat uşor pe terenul codaşei Universitatea Cluj, scor 67-92, dar în ultimele patru runde echipa antrenată de Hristu Şapera are programate confruntări grele şi decisive, cu CSU Asesoft, CSM Oradra, CSU Atlassib şi Steaua CSM EximBank.

Nemanja Maric a vorbit pentru dabaschet.com despre victoria de la Cluj, derby-ul cu CSU Asesoft şi finalul sezonului regulat.


Nemanja, un prim sfert echilibrat, dar o victorie destul de facilă. Ce poţi spune despre meciul de la Cluj?

În debutul partidei nu ne-am concentrat, însă apoi am crescut nivelul, ne-am făcut jocul şi până la urmă am câştigat detaşat. A fost un meci bun pentru noi.


Urmează confruntarea cu CSU Asesoft...

De abia aştept! Când întâlneşti cea mai bună echipă din România din ultimii ani ai certitudinea unui meci interesant. Evident, noi ne dorim să câştigăm şi vom lupta pentru asta. Ne vom pregăti foarte bine pentru acest joc, suntem motivaţi şi consider că avem toate atuurile pentru a obţine victoria.Cât de importantă este clasarea în primele patru poziţii înainte de play-off?

Clasamentul este destul de strâns, se schimbă de la o etapă la alta, iar toate echipele îşi doresc să termine cât mai sus. Valorile sunt echilibrate, nici un loc nu-ţi asigură un adversar mai facil, însă avantajul terenului propriu este un plus. Cred şi sper că vom intra în play-off cu acest avantaj.


Până acum a fost o ruptură destul de evidentă între primele două clasate, CSU Asesoft şi Steaua, şi restul echipelor, se va schimba ierarhia în play-off?


Deja departajarea nu mai este atât de clară. Cele două formaţii nu mai au ritmul din tur, au schimbat şi jucători. De cealaltă parte, sunt echipe în continuă creştere, de exemplu U-Banca Transilvania practică poate cel mai bun joc la ora actuală. Este un campionat nebun, orice se poate întâmpla.

No comments:

Post a Comment