Saturday, March 14, 2015

SCM Craiova trece de CSU Atlassib, dar ambele formaţii sunt out din play-off

SCM Craiova pare a fi pe val în finalul returului Ligii Naţionale, însă rezultatele pozitive au apărut prea târziu pentru doljeni. După victoria din runda precedentă cu vicecampioana CSM Oradea, echipa antrenată de Andjelko Mandic a dispus în această seară în Bănie de CSU Atlassib cu scorul de 77-69 (17-9, 26-15, 22-22, 12-23).

După un debut echilibrat de partidă, de la 5-5 pe teren a mai existat o singură echipă. Gazdele au defilat până la mijlocul sfertului al treilea, când tabela a indicat un categoric 60-39. Cu cuţitul la os, sibienii au reuşit un parţial de 9-25, apropiindu-se spectaculos de la -21 la doar 5 lungimi la 69-64, dar finalul întâlnirii la avut în prim plan pe Djordje Micic. Fundaşul sârb a trecut ultimele 8 puncte în contul alor săi pentru a noua victorie a craiovenilor în actualul campionat.


Coşgheterii învingătorilor au fost Micic şi Travis Bureau, cu câte 19, respectiv 18 puncte. Principalul marcator al oaspeţilot a fost Milos Bojovic, cu 20 de puncte, iar Chris Lee a realizat double-double-ul, contabilizând 18 pucnte şi 10 recuperări.

În urma acestui rezultat, sibienii au ieşit şi matematic din cursa pentru play-off. Situaţia nu e mai fericită nici pentru cei de la SCM, care au şanse minime de a urca în primele opt, având nevoie nu doar de victorii în toate cele trei partide pe care le mai au de disputat, cu Energia Târgu-Jiu, Steaua CSM EximBank şi Timba Timişoara, ci şi de un joc al rezultatelor puţin probabil.

No comments:

Post a Comment