Sunday, March 15, 2015

Zlatko Jovanovic: "Am demonstrat că suntem o echipă puternică"

Într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale, BC Timişoara a cedat sâmbătă seara la Ploieşti cu scorul de 71-67. Echipa antrenată de Dragan Petricevic va avea însă ocazia să-şi ia revanşa în faţa campioanei, bănăţenii urmând să dea piept cu CSU Asesoft în faza sferturilor Cupei României.

Manşa tur se va disputa marţi, 17 martie, pe terenul prahovenilor, iar returul este programat o săptămână mai târziu, pe 24, pe Bega.

Căpitanul timişorenilor, Zlatko Jovanovic, a acordat un scurt interviu site-ului dabaschet.com îm care a vorbit despre dupa cu CSU Asesoft şi finalul sezonului regulat.


Zlatko, după eşecul de la Ploieşti, urmează o nouă confruntare cu CSU Asesoft. Cum prefaţezi partida de marţi?

Va fi un cutotul alt joc. În primul rând, fiecare partidă are povestea ei. În al doilea rând, în situaţia de faţă, este vorba şi de faptul că în Cupă există regula cu un român în permanenţă pe teren. Astfel, altele vor fi datele problemei, iar meciul va fi cu siguranţă unul diferit.


Ce şanse consideri că are BC Timişoara de a ajunge în Final Four?

În toate meciurile avem şansa noastră. Cred că am demonstrat până acum de mai multe ori că suntem o echipă puternică, formăm un grup unit şi ambiţios. Credem în noi şi vom lupta pentru calificare.


În Liga Naţională mai aveţi de disputat două meciuri, cu CSM Oradea şi CSU Atlassib. Cum vezi finalul sezonului regulat şi de pe ce poziţie crezi că veţi aborda play-off-ul?

Da, mai avem de jucat două partide foarte importante. Sper să le câştigăm pe amândouă şi să ne clasăm cât mai sus la sfârşitul returului. Este însă greu de spus care loc este bun şi care e rău, deoarece toate formaţiile care vor termina în primele opt sunt valoroase şi competitive. Va fi cu siguranţă un play-off extrem de interesant.

No comments:

Post a Comment