Monday, April 13, 2015

Bill Amis: "Nu cred în noroc, cred că ne-am făcut bine treaba"

Steaua CSM EximBank se deplasează în fieful vicecampioanei la adăpstul unui avantaj de 2-0 la general în seria cu CSM Oradea, contând pentru sferturile Ligii Naţionale. Bucureştenii s-au impus în cele două partide disputate pe teren propriu, la o diferenţă de un puncte, scor 80-79, respectiv două puncte, 79-77.

Cel mai eficient jucător al roş-albaştrilor în dubla din capitală, Bill Amis, americanul totalizând 27 de puncte, 21 de recuperări, 3 pase decisive, 1 intercepţie şi 1 capac, a vorbit pentru dabaschet.com despre seria cu bihorenii şi rezultatele strânse înregistrate până acum în primul tur al play-off-ului.Bill, două victorii la limită, aţi prevăzut o serie dificilă cu CSM Oradea?

Au fost două partide foarte strânse, dar era de aşteptat că o să fie aşa, având în vedere cât de echilibrat a fost campionatul până acum şi ce diferenţe mici au fost între primele clasate. În prima zi a sferturilor, cea mai mare diferenţă de scor a fost de 4 puncte şi în favoarea echipei mai slab clasate, lucru arată cât de disputat şi cât de palpitant este acest play-off.


Se poate spune că aţi avut şi noroc în primele două meciuri?

Nu prea cred în noroc, cred că ne-am făcut bine treaba şi ne-am pus în situaţia de câştiga. În ambele meciuri a trebuit să ne asigurăm că adversarii nu au ocazia să înscrie în ultimele secunde şi am reuşit acest lucru.


Cum vezi meciul sau meciurile de la Oradea? Vă mai pot surprinde bihorenii?

În ambele partide de la Bucureşti au avut un plan de joc foarte bun şi întotdeauna joacă tare. Sunt convins că nu vom avea viaţa uşoară la Oradea. Este o provocare pentru noi să câştigăm pe terenul lor.


Ai paria pe un 3-0 sau pe un 3-1 la general?

Pot să spun doar că sunt convins că vom obţine victoria care ne mai lipseşte pentru a ne califica în semifinale.

No comments:

Post a Comment