Monday, April 13, 2015

Porter Troupe: "Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a închide seria la Piteşti"


După disputarea primelor două partide ale seriei dintre Enrgia Târgu-Jiu şi BCM Piteşti din cadrul sferturilor Ligii Naţionale, gorjenii conduc cu 2-0 la general şi sunt la o singură victorie de faza semifinală.

Porter Troupe a vorbit pentru dabaschet.com despre deplasarea în Trivale, precum şi despre Final Four-ul EuroChallenge, care va avea loc în perioada 24-25 aprilie.Porter, v-aţi aşteptat la 2-0 după dubla de la Târgu-Jiu?

Primele două partide cu BCM Piteşti au fost foarte dificile. Argeşenii au o echipă valoroasă, un antrenor bun şi jucători cu experienţă. Probabil ar fi meritat să câştige primul meci, dar am găsit cumva calea spre victorie, iar a doua zi am jucat mult mai bine. Obiectivul nostră a fost să ne apărăm avantajul terenului propriu.


Încheiaţi seria la Piteşti? Crezi că puteţi scoate un 3-0?

Şansele sunt mari, având în vedere că noi conducem cu 2-0. Dar, ştim sigur că piteştenii vor evolua mult mai bine acasă şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne impune acolo.


Se apropie şi Final Four-ul EuroChallenge, cum aştepţi turneul de la Trabzon?

Momentan încerc să mă concentrez pe campionatul intern. Bineînţeles Final Four-ul este un eveniment imens, poate cel mai important moment din cariera mea de jucător profesionist. Nu pot fi decât extrem de entuziasmat.

No comments:

Post a Comment