Sunday, May 3, 2015

Fleşeriu s-a înţeles cu CSU Atlassib. "Mi-am dorit să antrenez acasă"

Campion în actualul sezon, cu CSM Târgovişte, în Liga Naţionala de Baschet Feminin, Tehnicianul Dan Fleşeriu a ajuns la o înţelegere cu CSU Atlassib, semnând pe doi ani cu sibienii, cu posibilitatea prelungirii pe încă unul.

CSU a încheiat campionatul în afara play-off-ului, pe potiţa a 11-a. Fleşeriu îi ia locul ca antrenor principal lui Cătălin Vulc, care va rămâne pe bancă în calitate de secund.
Nu vă puteți imagina cât de mult mi-am dorit sau am visat vreodată că voi antrena acasă și mai ales băieți. Sunt extrem de onorat și fericit. De abia aștept să vină toamna să văd echipa în teren și sala plină, ca de fiecare dată. Îmi doresc extrem de mult să aduc bucurie, să umplem sala așa cum era pe vremuri. Le mulțumesc lui Horațiu și lui Laurențiu pentru această șansă și sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Va fi extrem de greu, pentru că suntem toți suntem la început de drum, dar sunt sigur că dacă fiecare dintre noi își face treaba pe partea lui, vom avea rezultate așa cum ne dorim. - Dan Fleşeriu, antrenor CSU Atlassib (csusibiu.ro)

No comments:

Post a Comment