Thursday, June 4, 2015

Hristu Şapera părăseşte BCM Piteşti cu destinaţia Steaua

După doi ani petrecuţi pe banca celor de la BCM Piteşti, Hristu Şapera pleacă din Trivale pentru a prelua formaţia Steaua CSM EximBank, unde îl va înlocui pe Niksa Bavcevic.

Sub comanda lui Şapera, argeşenii au ocupat locul 6 în campionat şi 4 în Cupă în stagiunea 2013-2014, iar în sezonul recent încheiat, BCM s-a clasat pe 5 în Liga Naţională şi pe 3 în Cupa României.

Redăm în cele ce urmează mesajul de rămas bun trimis de Hristu Şapera suporterilor piteşteni prin intermediul site-ului scmpiteşti.ro.

 Cei care mă cunosc ştiu că nu folosesc foarte mult reţelele de socializare. Totuşi ţin să mă adresez unor oameni care au tot respectul, admiraţia şi dragostea mea. Acesta este singurul mod în care pot să o fac.
Viaţa ne duce de  multe ori la răscruce de drumuri şi uneori alegerile sunt dintre cele mai dificile. Anul acesta am avut o astfel de decizie de luat şi vreau să ştiţi că am avut şi multe îndoieli nu asupra destinaţiei, ci asupra locului de unde plec.

Am petrecut doi ani minunaţi, cu trăiri dintre cele mai intense  şi cu învăţăminte cât pentru o viaţă. Dar mai ales am trăit doi ani alături de nişte oameni minunaţi, care nu au cerut nimic în schimb, au oferit dragostea, bucuria şi energia lor indiferent dacă lucrurile au mers bine sau rău. Împreuna am făcut din BCM U o echipă unanim respectată şi apreciată pentru profesionalism şi seriozitate.

Mulţumesc tuturor colaboratorilor mei din aceşti doi ani, staff-ului tehnic şi administrativ pentru că m-au ajutat necondiţionat cu toată forţa şi priceperea lor. Îi mulţumesc în special domnului Ziguli pentru că el a fost cel care mi-a acordat şansa de a vă cunoaşte pe toţi.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat şi se luptă pentru existenţa acestei echipe. Eforturile financiare sunt mari şi Piteştiul este norocos că încă se găsesc oameni dispuşi să înţeleagă şi să păstreze viu acest fenomen.

Dar mai ales, vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, celor care ne-aţi susţinut în tot acest timp. Pe unii am avut plăcerea şi bucuria să îi cunosc personal, pe alţii doar i-am auzit şi i-am simţit la meciuri. Cu toţii aţi arătat că puteţi muta munţii din loc cu energia voastră. Veţi rămâne mereu în inima mea pentru tot ceea ce aţi făcut pentru echipă, dar mai ales pentru tot ceea ce sunteţi.

Ştiu că această echipă va avea şi în continuare susţinerea dumneavoastră necondiţionată şi, indiferent în ce postura mă voi întoarce la Piteşti, rămâneţi parte din sufletul meu. - Hristu Şapera (scmpiteşti.ro)

No comments:

Post a Comment