Wednesday, July 8, 2015

Şapte nume noi la CSU Atlassib

Clubul CSU Atlassib a susţinut în această dupa amiază o conferinţă de presă în cadrul căreia s-au anunţat transferurile a şase jucători, un român şi cinci stranieri: Cornel Cioacătă, Richard Amardi, Nick Evans, Lawrence Gilbert, Marek Klassen şi William Paul.

De asemenea, sibienii au un nou antrenor secund. Astfel, tehnicianul Dan Fleşeriu va fi ajutat de pe bancă, pe lângă Cătălin Vulc, şi de Jose Silva Moreno.Cornel Cioacătă (forward)

Înălțime:197 cm

S-a născut în 1 aprilie 1992, la Urziceni. Vine la CSU Atlassib Sibiu după ce ultimul sezon și l-a petrecut la echipa de Liga I CS Phoenix Galați, cu care a promovat în Liga Națională. Înainte de Galați, a jucat în primul 5 al echipei CSU Știința București, dar și la echipe precum SCM CSU Craiova sau CS Otopeni. A făcut parte din loturile U18 și U20 ale României.

Richard Amardi (forward)

Înălțime: 206 cm

S-a născut în Toronto, Canada. Sezonul trecut a jucat pentru Brampton A’s  (Canada), iar înainte a fost jucător la Oregon și Weatherford.

Nick Evens (center)

Înălțime: 210cm

Născut pe 14 Aprilie 1988, în Chicago. A jucat pentru echipe din Liga Națională din Canada, cum sunt The Island Storm sau Summerside Storm.

Lawrence Gilbert (forward)

Înălțime: 200cm

Născut pe 26 decembrie 1986, în Westwego, Louisiana. Sezonul trecut a jucat în prima Liga din Arabia Saudita, la echipa Al Nahda al Khobar. A mai jucat pentru echipe din Columbia (Once Caldas de Manizales, Piratas de Bogota), Republica Dominicană, dar și Statele Unite.

Marek Klassen (guard)

Înălțime: 185cm

Marek s-a născut la data de 11 iunie 1992, in New Westminster, Canada. A jucat pentru echipa Point Loma din Campinatul Universitar American. În 2011 a fost selecționat în lotul naționalei canadiene U19.
William Paul (center)

Înălțime: 208cm

Jucătorul de origine americană s-a născut la data de 14 septembrie 1988. Vine la CSU Atlassib Sibiu după ce ultimele două sezoane a jucat pentru echipa semifinalistă din liga din Danemarca, Svendborg Rabbits. Alături de această echipă a câștigat Cupa Danemarcei în 2014.

No comments:

Post a Comment