Tuesday, September 22, 2015

Octavian Popa Calotă: "Așteptăm cu nerăbdare dubla manșă cu Mureșul"

CSU Atlassib debutează pe teren propriu în noul sezon. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu primește marți vizita celor de la BC Mureș, partida contând pentru faza optimilor Cupei României.

Meciul va începe la ora 19:00 si va fi transmis în direct pe Digi Sport 3. Returul va avea loc pe 26 septembrie la Târgu-Mureș.
Așteptăm cu nerăbdare dubla manșă cu Mureșul, chiar dacă pentru noi Cupa României nu este un obiectiv primordial. Din câte am înțeles, vom folosi aceste două meciuri drept oarecare pregătire pentru a vedea unde ne aflăm și pentru a integra noul jucător în formula de joc. Referitor la jucătorii români, cred că avem destui care să joace, singura problemă este că nu avem foarte mulți jucători români cu experiență. Avem însă jucători români care pot să joace baschet de calitate, avem încredere în ei și sper că vor face față. Târgu Mureș a fost tot timpul o echipă puternică și anul acesta, luând jucătorii individual, cred că au multă calitate în echipă și pe fiecare post sunt acoperiți. Acum mai trebuie să și formeze o echipă și vom vedea cum se vor descurca într-un meci official. - Octavian Popa Calotă, căpitan CSU Atlassib (csusibiu.ro)

No comments:

Post a Comment