Friday, September 18, 2015

Porter Troupe: "Îmi doresc tot timpul să ajung în top "

După performanţele excelentă din sezonul precedent, mai exact cucerirea medaliilor de bronz atât în Liga Naţională, cât şi în EuroChallenge, Energia Târgu-Jiu se pregăteşte pentru o nouă stagiune în care echipa antrenată de Antonis Constantinides va lupta pe trei fronturi, campionat, Cupa României şi Europa.

Veteranul gorjenilor, Porter Troupe, a vorbit pentru dabaschet.com despre schimbările prin care a trecut Energia, presezon şi confruntarea cu BC Timişoara din optimile Cupei.


Porter, care sunt concluziile la finalul perioadei de antrenament, sunteţi pregătiţi pentru debutul noului sezon competiţional?

Am lucrat la crearea unui nucleu, la dezvoltarea chimiei echipei şi a înţelegerii între noi. Pe zi ce trece suntem tot mai aproape de a fi pe deplin pregătiţi pentru noua stagiune.


Cum arată Energia fără Louis Darby?

Echipa este diferită fără Louis, dar nu doar fără el. În sezonul acesta lotul este complet nou şi încă suntem în căutarea unei identităţi.


Simţiţi vreo presiune, având în vedere că rezultate de sezonul trecut sunt greu de egalat?

Întotdeauna este presiune, dar mie îmi place. Îmi doresc tot timpul să ajung în top, astfel că nimeni din exterior nu ar putea pune mai multă presiune pe mine decât pun eu însumi.


Cum vezi dubla cu BC Timişoara din primul tur al Cupei României?

Meciurile cu BC Timişoara vor fi foarte dificile, mă aştept la două jocuri agresive. Şi ei au o echipă reconstruită din temelii, dar au un antrenor foarte bun şi jucători cu experienţă. Cred că pornim cu şanse egale la calificare, iar formaţia care îşi va dori mai mult şi va fi cu mintea limpede pe finalul partidelor va avea câştig de cauză.

No comments:

Post a Comment