Saturday, October 31, 2015

Etapa a VI-a se joacă, dar în condiţii speciale

Federaţia Română de Baschet a emis un comunicat prin care anunţă faptul că meciurile din cadrul etapei cu numărul şase a Ligii Naţionale se vor disputa conform programului.

Dar, deoarece este doliu naţional, se vor ţine momente de reculegere în debutul tuturor partidelor, jucătorii vor purta banderole negre şi nu se va difuza muzică.

Federaţia Românaăde Baschet deplânge teribila tragedie petrecută vineri seara în clubul "Colectiv" din Capitală, care s-a soldat cu 27 de morţi si peste 150 de răniţi, şi este alături de familiile îndoliate în aceste momente de grea cumpănă.

Totodată, ţinand cont de faptul că Guvernul României a decretat cu puţin timp în urmă doliu naţional pentru următoarele trei zile în memoria victimelor tragediei, Federaţia Română de Baschet anunţă că înaintea tuturor meciurilor de baschet programate să se desfăşoare în perioada 31 octombrie – 02 noiembrie 2015 în cadrul LNBM, LNBF şi Campionatele Naţionale de juniori, se vor ţine momente de reculegere. În plus, jucătorii echipelor din LNBF şi LNBM vor purta doliu la piept în timpul jocurilor din acest week-end iar organizatorii trebuie să se asigure că în sala de sport drapelul României va fi coborât în bernă. Inaintea şi în timpul meciurilor nu va fi difuzată muzică iar momentele de spectacol ale majoretelor vor fi anulate.   
Pe această cale, Federaţia Română de Baschet îşi exprimă încă o dată întreaga compasiune şi transmite condoleanţe tuturor familiilor victimelor teribiliei tragedii.

Dumnezeu să-i odihnească!
 

No comments:

Post a Comment