Saturday, November 7, 2015

Mihai Silvăşan: "Sunt convins că va fi un meci foarte greu"

U-Banca Transilvania va juca în etapa a VII-a a Ligii Naţionale, la Târgu-Jiu. Clujenii au câştigat până acum patru din cele cinci partide disputate, victoriile fiind la rând. De cealaltă parte, Energia Târgu-Jiu a înregistrat un singur rezultat pozitiv în campionat, însă gorjenii se pot lăuda cu două victorii în FIBA Europe Cup. Meciul este programat cu începere de la ora 20:00 şi va putea fi următir pe Digi Sport 4.
Va fi un meci foarte greu pentru noi, chiar dacă nu pare pentru că ei au o linie de clasament negativă, nu s-au descurcat prea bine până acum, însă noi nu trebuie să ne bazăm pe acest lucru. Am văzut cum au jucat în cupele europene, acum au două victorii, au practicat un baschet de calitate, sunt convins că va fi un meci foarte greu. Noi ne-am antrenat, zic eu, foarte bine toată săptămâna şi vom merge la Târgu Jiu să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a câştiga. Nu există probleme de lot, toată lumea este aptă de joc.

Ar fi un lucru extraordinar pentru baschetul românesc să se organizeze la Cluj un Campionat European masculin. Nu ştiu dacă v-aţi uitat în această vară la Campionatul European ce emulaţie a fost pentru public, au venit fani din Lituania, din Finlanda, au fost mii de oameni la fiecare meci, ceea ce este extraordinar! Ar fi un lucru fantastic şi pentru România, dar şi pentru Cluj să putem organiza măcar o grupă din viitorul Campionat European! - Mihai Silvăşan, antrenor secund U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment