Saturday, December 26, 2015

Premiile DA baschet | Antonis Constantinides, antrenorul anului 2015

Site-ul dabaschet.com îl declară pe Antonis Constantinides antrenorul anului 2015 în România, tehnicianul echipei Energia Târgu-Jiu obţinând rezultate remarcabile alături de gorjeni, atât pe plan intern, cât mai ales pe plan extern.

În sezonul 2014-2015, antrenorul cipriot a condus Energia spre Final Four-ul FIBA EuroChallenge, Troupe şi compania scriind istorie la turneul găzduit de Trabzonspor Medical Park prin cucerirea medaliilor de bronz.

In stagiunea precedentă, gorjenii s-au clasat pe podium şi în Liga Naţională, după ce au dispus cu 0-2 la general în finala mică de Steaua CSM EximBank.

În actualul sezon, formaţia din Târgu-Jiu a confirmat din nou în Europa, în  FIBA Europe Cup, competiţia care înlocuieşte EuroChallenge. Băieţii lui Constantinides au câştigat Grupa K cu un bilanţ de 5 victorii şi o singură înfrângere şi s-au calificat în TOP 32.

Sub comanda lui Antonis Constantinides, Energia a obţinut cea mai mare performanţă a baschetului românesc la nivel de club, după cucerirea FIBA ​​Europe Cup de către Asesoft Ploiești  în 2005.

No comments:

Post a Comment