Wednesday, January 13, 2016

Darius Hargrove: "A venit acum timpul pentru mine să plec"

După două sezoane şi jumătate în care a îmbrăcat maioul formaţiei U-Banca Transilvania, Darius Hargrove s-a despărţit de clujeni. În 11 partide disputate în actuala ediţie a Ligii Naţionale pentru echipa antrenată de Marcel Ţenter, americanul a avut medii de 10.5 puncte, 2.6 recuperări şi 1.2 pase decisive pe meci.

Am petrecut multe momente foarte plăcute alături de fani, mi-a făcut o mare plăcere să joc în faţa voastră, a fanilor! Am avut momente plaăcute, dar şi momente mai puţin plăcute. A venit acum timpul pentru mine să plec, să pot să mă exprim pe teren aşa cum am făcut-o întotdeauna. O să îmi lipsească cu adevarat familia mea din Cluj, ei au fost si vor fi intotdeauna mai mult decat fani! Mult succes tuturor! - Darius Hargrove (u-bt.ro)

Am început construcția acestei echipe în cadrul unui proiect pe doi ani, în care să ne bazăm pe un grup de jucători pentru a obține performanțele pe care echipa și suporterii noștri le doresc. În centrul acestei construcții, am reușit să îl readucem, cu eforturi, pe Kyndall Dykes, iar cu ajutorul lui Filip Adamovic, Ivan Zigeranovic și Darius Hargrove am dorit să facem acest lucru, în condițiile în care Kalnichenko ar fi primit cetățenia română. Am avut discuții în vară cu toți jucătorii privind rolurile lor în acest sezon și în cel viitor, am căzut de acord asupra lor, însă, în condițiie în care Kalnichenko nu a obținut încă cetățenia, au apărut probleme în rotația jucătorilor străini și neacceptarea rolurilor stabilite. Am avut o discuție împreună cu președintele clubului și cu Darius și am căzut de comun acord ca, începând de astăzi, colaborarea noastră să ia sfârșit. Îi suntem recunoscători pentru tot efortul și valoarea pe care Darius le-a adus echipei și îi urăm mult succes în continuare! - Marcel Ţenter, antrenor U-Banca Transilvania (u-bt.ro)

No comments:

Post a Comment