Sunday, January 24, 2016

Goran Gajovic: "Ne dorim foarte tare să câştigăm trofee"

BC Mureş trăieşte periculos în debutul acestui an. Echipa antrenată de Audrius Prakuraitis s-a calificat în Final Four-ul Cupei României la un singur punct per total în dubla cu SCM Craiova, asta după ce "tigrii" au câştigat categoric acasă, scor 89-70, dar au cedat în retur cu 94-76.

Sâmbătă seara, BC Mureş a obţinut un nou succes la limită, 77-78 în deplasare cu Steaua CSM EximBank. Cele două formaţii se vor reîntâlni pe 27 ianuarie, când se va disputaîn "junglă" restanţa din etapa a VI-a a Ligii Naţionale.

Goran Gajovic a vorbit pentru dabaschet.com despre partidele cu Steaua şi ce obiective vânează "tigrii" în acest sezon.


Aţi avut parte de nişte meciuri pe muchie de cuţit în ultimele zile. Cum simte echipa astfel de rezultate?

Am câştigat multe meciuri la un punct sau la o diferenţă mică, şi ăsta nu este un lucru rău. O victorie e o victorie. De multe ori am meritat să câşigăm, nu contează dacă la un punct sau la mai multe.

O să jucaţi din nou cu Steaua în doar câteva zile, vă aşteptaţi la un meci la fel de greu?

Acum vom juca pe teren propriu şi cu suporterii noştri alături de noi cred că ne va fi mai uşor.

E un avantaj pentru voi că disputaţi abia acum meciul cu Steaua din etapa a VI-a?

Cine ştie. Într-adevăr au avut o echipă mai bună în prima parte a sezonului, iar acum traversează o perioadă mai proastă, dar Steaua este în continuare un adversar periculos.

Atât în Liga Naţională cât şi în Cupă, BC Mureş, CSM Oradea şi U-Banca Transilvania se clasează în primele patru, sunt aceste două formaţii principalele voastre contracandidate la trofee?

Sunt mai multe echipe puternice, orice e posibil. Eu ce pot să spun e că noi vom lupta până la final. Nu ne aşteptăm să fie uşor, dar ne dorim foarte tare să câştigăm trofee, doarece în sezonul trecut am fost aproape de amândouă, dar le-am pierdut,

No comments:

Post a Comment