Thursday, February 25, 2016

Pe culmile disperării. Donați pentru a salva Energia!

Echipa care în sezonul precedent a scris o pagină de aur în cartea de istorie a baschetului românesc, cucerind bronzul în FIBA EuroChallenge, se află în pragul colapsului. Energia Târgu-Jiu a emis un comunicat prin care face apel la suporteri și iubitori ai sportului pentru a ajuta clubul să meargă mai departe.

Aflate într-un moment delicat, de răscruce, sporturile de echipă din Gorj au nevoie de ajutor! După multe sezoane în care ne-au adus numeroase bucurii atât la nivel național, cât și la nivel european, momente în care ne-au făcut de atâtea ori să ne simțim mândri că suntem români, echipele clubului Energia Târgu-Jiu au nevoie mai mult ca oricând de sprijin!

Ne-am bucurat împreună alături de echipa de handbal, medaliată cu bronz în Liga Națională, primul sport de echipă din Gorj care ne-a reprezentat la nivel european, finalistă a Cupei României și finalistă a Supercupei. Ne-am bucurat și am fost mândri de performanțele echipei de baschet, medaliată cu bronz în Liga Națională, câștigătoare a Cupei României și finalistă a Supercupei. O echipă care a reprezentat cu mândrie în Europa, orașul Târgu-Jiu, județul Gorj si România, cucerind medalia de bronz în EuroChallenge, și care în acest an a ajuns din nou în fazele superioare ale unei competiții europene, în speță în optimile FIBA Europe Cup. Echipa de baschet a fost în ultimii doi ani portstindardul baschetului românesc masculin.

Acum, Clubul Energia Târgu-Jiu traversează clipe extrem de dificile. Datorită situației în care se află clubul, a incertitudinii finanțării din partea CEO, facem apel la suporteri să fie alături de echipele noastre, în număr cât mai mare, indiferent în ce formulă vor juca.

În încercarea de a asigura echipelor sumele necesare pentru a putea continua în competițiile în care sunt angrenate, până la finalul sezonului, ferind astfel de rușine un oraș, un județ și chiar o țără întreagă, pentru că România organizează o grupă de CE la Cluj, iar singura reprezentantă a baschetului românesc în competițiile europene se retrage, CS Energia Târgu-Jiu pune la dispoziție doritorilor, persoane fizice și juridice, un cont pentru donații și sponsorizări.

Lunar, pentru a asigura transparenţa demersului, se va raporta pe site-ul oficial al clubului numele celor care au contribuit, sumele și felul în care au fost utilizate sumele respective. Numărul contului deschis la Unicredit este: RO31BACX0000000564354004.

Fie că sunt donații, sponsorizări sau contracte de publicitate, orice sumă este binevenită și pentru acest lucru vă mulțumim!

No comments:

Post a Comment