Sunday, March 13, 2016

Primăria Cluj anchetează incidentul produs la meciul U-BT - CSM Oradea

Biroul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca a emis un comunicat de presa vizavi de incidentul care a avut loc la partida U-Banca Transilvania - CSM Oradea, de sâmbătă 12 martie. Un copil a căzut de la aproximativ 4 metri înălțime printr-un spațiu dintre tribuna fixă şi cea mobilă a Sălii Polivalente.
Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de anchetă coordonată de viceprimarul Gheorghe Șurubaru care va stabili circumstanțele și cauzele producerii incidentului, precum și responsabilitățile tuturor factorilor implicați (constructor sală, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sală).
De asemenea, Comisia va dispune măsurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente în viitor. 
Sala Polivalentă  se află în administrarea Societății comerciale Sala Polivalentă  și este condusă de un Consiliu de administrație numit de Consiliul Local Cluj. 
Accidentul produs în timpul evenimentului din seară de 12 martie este regretabil, ne exprimăm întreaga compasiune pentru suferința produsă atât tânărului accidentat, cât și familiei sale și ne vom asigura că toate măsurile vor fi luate în cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident să se repete. (primariaclujnapoca.ro)

No comments:

Post a Comment