Monday, April 11, 2016

Dykes, singurul jucător prezent pe teren și la titlul din 2011 și la Cupa din 2016

U-Banca Transilvania a câștigat luni seara prima Cupă a României din istoria clubului. Echipa de pe Someș a trecut în finală de CSM Oradea, gazda Final Four-ului, cu scorul de 82-75.

Clujenii mai au în palmares patru titluri naționale, cucerite în 1992, 1993, 1996 și 2011. Din formația care a luat campionatul în urmă cu cinci 5, se regăsesc și la succesul actual al "alb-negrilor" tehnicianii Marcel Țenter și Dorin Pintea, Mihai Silvășan, ajuns între timp pe banca tehnică, și Kyndall Dykes.

În 2011, lotul formației U-Mobitelco era format din Mihai Silvășan, Kyndall Dykes, Zoran Krstanovic, Branko Cuic, Tyler Morris, Robert Thomson, Paul Chetreanu, Claudiu Fometescu, Santa Szabolcs, Vlad Corpodean, Alexandru Pop și Sabin Faur.

În 2016, au scris o nouă pagină din istoria baschetului clujean Filip Adamovic, Kyndall Dykes, Roland Torok, Muhamed Pasalic, Cătălin Baciu, Adrian Guțoaia, Ivan Zigeranovic, Nandor Kuti, Andrei Kalnichenko, Miroslav Todic și Tudor Gheorghe, căpitanul echipei, accidentat, Tudor Jucan, și antrenorii Marcel Țenter, Mihai Silvășan și Dorin Pintea.No comments:

Post a Comment