Monday, April 11, 2016

Filip Adamovic, MVP-ul Final Four-ului Cupei României

Formația U-Banca Transilvania și-a adjudecat primul trufeu al sezonului, câștigând Cupa României după ce a trecut de BC Bureș în semifinale, scor 73-67, și de gazda turneului CSM Oradea în marea finală, încheiată la 82-75 în favoarea echipei antrenate de Marcel Țenter.

Filip Adamovic a contribuit decisiv la ambele victorii ale clujenilor. După un joc bun în semifinala cu BC Mureș, în care a contabilizat 9 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive, sârbul a excelat contra bihorenilor.

La finele unui meci extrem de disputat, în care cele două combatante au alternat la conducere, niciuna nepărând a renunța vreo secundă la luptă, Adamovic a rupt definitiv jocul în favoarea alor săi cu un coș de la mare distanță înscris în minutul 39 pentru 68-62, iar în ultimele secunde a anulat orice șansă de revenire a adversarilor, transformând 9 din cele 10 aruncări libere de care a beneficiat.

Filip Adamovic a fost principalul marcator al finalei, el fiind autorul a 24 de puncte, cărora li se adaugă 2 recuperări, 4 pase decisive și 1 intercepție. De asemenea, cu un total de 33 de puncte, conducătorul de joc al clujenilor a fost coșgheterul turneului final.

No comments:

Post a Comment