Saturday, April 23, 2016

George Trif: "Sunt foarte mândru de cele două victorii"

BC Mureș a abordat dubla din deplasare cu SCM Craiova, contând pentru primul tur al play-off-ului, fără antrenorul principal Szaszgaspar Barnabas, care s-a confruntat cu niște probleme de sănătate. Barnabas, succesorul lui Audrius Prakuraitis, cel care a condus echipa până la finalul sezonului regulat, a debutat ca principal pe banca "tigrilor" în meciul pierdut cu U-Banca Transilvania în semifinalele Cupei României.

Astfel, în partidele din Bănie, BC Mureș a fost condusă de pe bancă de George Trif, Cristian Jakab și Liviu Dumitru, iar Barro și compania au reușit două victorii în prelungiri la Craiova, având acum două șanse să obțină pe teren propriu calificarea în semifinalele campionatului.
Am avut patru zile foarte grele. În primul rând vreau să transmit că nu aş fi reuşit fără ajutorul lui Cristian Jakab şi al lui Liviu Dumitru. Cristi nu a dormit întreaga noapte, făcea pregătirea meciului. Bineînţeles că şi Ivan Ivanovic a însemnat un suport, el a fost cu noi în vestiar. De asemenea am vorbit cu Szaszgaspar Barnabas la telefon aproape tot timpul, ne-am sfătuit cum să pregătim partidele. Am reuşit să mobilizăm jucătorii, să-i facem să joace de plăcere. Sunt jucători foarte buni şi foarte isteţi. Sunt foarte mândru de cele două victorii. Nu am ştiut foarte bine schemele, aici m-a ajutat enorm Cristian Jakab.  - George Trif, antrenor BC Mureș (bcmures.com)

No comments:

Post a Comment